Victoria bo oboževalcem pokazala več

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Victoria Beckham bo svojim modnim privržencem ponudila priložnost, da si preko Skypa ogledajo potek izdelave novih modnih kolekcij.
Oglej si celoten članek

Victoriji Beckham je z izurjeno oblikovalsko ekipo v samo petih letih uspelo ustvariti pravi modni imperij. Kot pravi sama, ji je uspelo tudi s pomočjo Skypa, preko katerega več ur na dan komunicira s svojo oblikovalsko ekipo in prav zaradi tega se je oblikovalka odločila za drzno potezo. V sodelovanju s Skypom bo kmalu svojim modnim oboževalcem ponudila vpogled v nastajanje nove kolekcije, kar je prvi takšen projekt.

"Skype bo ustvaril resnično zgodbo oblikovalcev in poslovne ženske, preko živih prenosov gledalcem pustil pokukati v modni svet, z njimi delil modne navdihe in misli", razlagajo pri Skypu in dodajajo, da so ponosni, da bo z njimi sodelovala prav Victoria Beckham.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.