Victoria in David Beckham sinove bolezni ne skrivata

Foto: Profimedia
Ste vedeli, da ima Romeo Beckham zdravstvene težave?
Oglej si celoten članek

Victoria in David Beckham živita sanjsko življenje. Imata štiri otroke, živita v razkošju, njun zakon velja za srečnega … Njuno življenje bi lahko bilo še lepše, če njun 15-letni sin Romeo ne bi imel epilepsije.

Epileptiki trpijo za epileptičnimi napadi, ki so lahko različno močni. Večina pacientov mora vse življenje jemati zdravila, kljub temu lahko pride do novih napadov. Ko sta Beckhamova leta 2006 izvedela za sinovo diagnozo, sta bi v šoku. Par se je trudil bolezen sprva obdržati zase, a sta bila prisiljena o tem obvestiti javnost.

Victoria je na letališču večkrat kričala na paparace, naj Romea ne fotografirajo, ker bi zaradi bliskavice lahko doživel napad. Njen strah je utemeljen. Ko je bil Romeo star štiri leta, je zaradi fotografov dobil napad na londonskem letališču Heathrow. Eden od paparacev je, ko je družina že sedela v avtomobilu, na okno prislonil aparat in nadaljeval s fotografiranjem. Romeo je začel od bolečin kričati, nakar je Victoria morala razkriti sinove težave. "Pustite ga pri miru. Ima epilepsijo. Bliskavica bo sprožila napad,“ se je drla na fotografe. 

Epilepsija je četrta najpogostejša nevrološka motnja na svetu.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 12:47 6. Februar 2018.

    kaj si ti nor kaki članek. vrhunsko res. beckhamova pa sta tudi en drek od folka, ki bi za samopromocijo …

  • 09:05 6. Februar 2018.

    pa spet irena kolar..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.