Victoria‘s Secret: Manekenka na odru zajokala

Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret Foto: Profimedia victoria's secret
Čustven nastop znane manekenke.
Oglej si celoten članek

Brazilska manekenka Adriana Lima je šla včeraj v "pokoj“. Nastop na tradicionalni modni reviji blagovne znamke za spodnje perilo, Victoria‘s Secret, s katero je sodelovala 19 let, naj bi bil njen zadnji.

37-letnica se je od Victoria‘s Secret poslovila s čustveno objavo. "Hvala, da ste mi pokazali svet, z mano delili skrivnosti in kar je najbolj pomembno, niste mi poklonili le kril, temveč ste mi pokazali, kako poleteti.“

Čustven je bil tudi njen nastop, saj je med njim zajokala. Na vprašanje, kaj bo počela v prihodnje, je odgovorila, da se veseli projektov s katerimi bo podpirala ženske po vsem svetu.

Adriana Lima je pri šestnajstih letih zmagala na manekenskem natečaju, od leta 1999 pa je nastopala za Victoria‘s Secret. Tako kot Heidi Klum in Tyra Banks je bila tudi lepa Brazilka med srečnicami, ki so lahko nosile najdražji nedrček šova – Fantasy Bra. Adriana ga je nosila kar trikrat!

Več utrinkov z včerajšnje modne revije si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.