Victoria že načrtuje petega otroka

Foto: Žurnal24 Victoria si močno želi hčerko. (Foto: Flynet)
Victoria Beckham, ki z možem Davidom trenutno pričakuje četrtega otroka, je priznala, da že načrtujeta petega.
Oglej si celoten članek

Po treh sinovih, Brooklynu, Romeu in Cruzu, David in Victoria upata, da bosta končno dobila deklico. Čeprav se je v javnosti že govorilo, da par tokrat zagotovo pričakuje hčerko, pa Victoria še vedno ni prepričana.

 

36-letna zvezdnica si namreč že vrsto let močno želi poviti punčko, zato ne misli odnehati, dokler se ji želja ne uresniči. Zato je že pripravljena na peto nosečnost, če bo tudi tokrat rodila sina.

 

"Če spet ne bom imela sreče, bom poskusila še petič," je povedala Victoria in hkrati dodala, da bo to tudi njen zadnji poizkus. "Pet otrok je zgornja meja. Mislim, da jih ne bi mogla vzgajati šest, kot to uspeva Bradu in Angelini."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.