Victorijinega prijatelja ubile droge

Foto: Žurnal24 Victorijo skrbi tudi za moža. (Foto: Reuters)
Švedska prestolonaslednica Victoria preživlja težke čase. Umrl je eden njenih najboljših prijateljev in tudi njen mož ima hude zdravstvene težave.
Oglej si celoten članek

Januarja je v New Yorku zaradi prevelikega odmerka drog umrl Jon Spendrup, bogat poslovnež in dober prijatelj švedske prestolonaslednice Victorije. Pravijo, da si je vzel življenje, ker njegova oglaševalska agencija ni preživela gospodarske krize. Spendrupova družina je na Švedskem zelo znana, saj so lastniki pivovarne. Jon in Victoria se poznata že iz šolskih klopi. Stike sta redno vzdrževala, Victoria je bila celo dvakrat častna gostja na njegovi poroki.

Princesi pa sive lase povzroča tudi njen soprog Daniel, ki so mu tik pred poroko presadili ledvico. Mediji poročajo, da trpi za sindromom izgorelosti. Njegovi zdravniki tega niso potrdili, pravijo pa, da se mora princ paziti in da se zato ne udeležuje vseh javnih dogodkov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.