Vid in Domen Valič: Priimek jima ni delal usluge

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Brata Valič priznala, da jima slavni priimek pri karieri ni pomagal.
Oglej si celoten članek

Vid in Domen Valič sta za Žurnal24 povedala, da jima priimek Valič nikoli ni pomagal na karierni poti. "Jaz sem imel kvečjemu 'odvilegije' (smeh). Ravno zato, ker je med igralci že toliko Valičev. Kar se tiče Akademije meni to ni nič pomenilo," je povedal Vid.

Pravita, da jima priimek ni bil niti v pomoč niti v breme. "Ja, so kakšna zbadanja in podobno. Profesorji na to ne dajo veliko poudarka, sošolci so malo zbadali. Jaz sem imel tak letnik, da smo bili trije podmladki igralcev, režiserjev, zato tega kot breme nisem nikoli čutil. Niti v letniku niti na Akademiji," o svoji izkušnji pove Domen.

Vid je k temu dodal, da se na začetku kariere nikoli ni imel težav zaradi priimkov, nihče mu ni očital, da ima kakršnekoli privilegije. Zdaj, ko pa je v svoji karieri že dosegel neke cilje, pa so se pojavili posamezniki, ki se spotaknejo ob njegov priimek: "Meni se to bolj zdaj dogaja kot prej. Da ja, itak sem nekam prišel samo zato, ker sem Valičev in imam veze. In si mislim, kje in kdo? Ali je katerkoli Valič kdaj delal na stand-up sceni? Zdaj se to dogaja, ko že imam kariero in odkar sem na televiziji. Ne v stand upu ne na televiziji nikoli ni bilo nobenega Valiča."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:18 7. Oktober 2016.

    hahaha kako ti bo kdo očital da imaš privilegije ker si iz igralske familije, a ti hodiš v šolo kjer …

  • 09:03 7. Oktober 2016.

    Kolikor lahko za Vida rečem, da si je svoj ugled med prepoznavnimi javnimi osebnostmi prigaral s talentom stand-up-a, je jasno, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.