Vid iz Kmetije POP TV-ju dal košarico

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Vida iz šova Kmetija: Nov začetek so prijatelji prijavili v šov Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Nazadnje je šov Kmetija: Nov začetek, ki ga vrtijo na Planet TV, zapustil Vid Gostenčnik, ki je veljal za enega od favoritov. S posestva ga je vrgla Adriana, ki ga je premagala v znanju.

Vid si je sicer bolj kot v Kmetijo želel v POP TV-jev šov Survivor, a ni bil sprejet, so se pa zanj zanimali producenti ljubezenskega šova Ljubezen po domače.

"Prijatelji so me prijavili v šov Ljubezen po domače. Producenti so me klicali in me že posneli na ranču ter rekli, da sem primeren. Hoteli so priti še enkrat, a sem jim rekel, da takšna oddaja ni zame,“ je za naš portal razložil Vid.

PREBERITE ŠE:
POP TV se je uštel
Matej iz šova Ljubezen po domače novice izvedel iz medijev in ne od POP TV-ja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.