Vid Valič našel svojo "princesko"

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Z voditeljem in stand-up komikom Vidom Valičem, ki je posodil glas princu v sinhronizirani različici zgodbe o Sneguljčici, filmu Zrcalce zrcalce, smo se tokrat pogovarjali na malce bolj šaljiv način ...
Oglej si celoten članek

Kako se je bilo preleviti v princa?
Super, končno sem užil malo kraljevščine. Všeč mi je bilo to, da ima princ slugo. Položaj sem predlagal bratu, vendar ni bil preveč navdušen.

Kaj vse bi vi naredili za svojo princeso?
Vse, kar je potrebno.

Kaj je bila najbolj romantična stvar, ki ste jo že naredili za svojo izvoljenko?
Enkrat sem spoznal enega tipa, katerega bratranec je bil sin od strica od ameriškega astronavta, ki je imel brata v Sloveniji. Ko sem izvedel, da je astronavt, smo se začeli pogovarjat in beseda je dala besedo … da skrajšam ... s takratno punco naju je peljal v vesolje, kjer so nama postregli z večerjo ob razgledu na luno, potem pa še na sprehod po vesolju. Bilo je super in ko sva prišla nazaj na ladjo, je bila ona tako navdušena nad celotno izkušnjo, da se ni mogla več zadrževat in je dobesedno zvlekla tega astronavta v svojo sobo, kjer sta seksala v breztežnostnem stanju. Za znoret, samo mi je pa uspelo biti romantičen kljub temu, da se mi na koncu ni obrestovalo.

Ste že našli svojo princesko?
Sem in bila je odlična, čeprav so mi bolj všeč ježki ali pa tisti temnočokoladni mignoni iz Zvezde.

V kateri pravljici bi še nastopili? Koga bi igrali?
Igral bi volka v Rdeči kapici ali pa Ostržka zaradi očitnih podobnosti ali pa drevo v Petru Klepcu.

Se vam zdi, da vam bolj ležijo vloge pozitivcev ali negativcev?
Obe vlogi sta mi zelo zanimivi in v obeh bi se rad preizkusil. Pri obeh najdeš svojevrstno zadovoljstvo pri kreiranju lika.

Ste bili morda v resničnem življenju kdaj v vlogi negativca na ljubezenskem področju?
Niti pod razno, čeprav skozi njene oči pa skoraj zagotovo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.