Vid Valič se žalitev že veseli

Foto: Marko Ocepek
Foto: Marko Ocepek
"Če bi se bal, ga ne bi delal. Neusmiljenost je ob takšnem dogodku pričakovana in zelo dobrodošla," o 'roastu' oziroma festivalu duhovitih žalitev, ki bo marca potekal v Ljubljani, pravi komik Vid Valič, častni gost prvega "pečenja".
Oglej si celoten članek

"Mislim, da se večina ljudi z vsega planeta rada norčuje iz drugih. To je ena od močnejših človeških lastnosti. Vsak od nas se nasmehne, če vidi nekoga, ki je oblečen tako, kot da je barvno slep. Vsak pravi prijatelj 'roasta' svojega prijatelja, če naredi kaj neumnega: 'Potem si se vseeno 'lizal' s tisto, ki ima 40 kil več od tebe? No, saj sta lep par! Pa najbrž se boš počutil zelo varnega, ko te bo nesla prek praga!' Skratka, mislim, da je norčevanje sestavni del življenja,“ je o človeški potrebi po norčevanju za Story povedal Valič in dodal se žalitev, ki bodo na festivalu letele nanj, ne boji, čeprav se zaveda, da bo marsikatera šala zelo "nizka". "Pri 'roastu' greš predaleč samo, če fora ni smešna, in to gre v škodo tistega, ki jo je povedal. Sploh pa pri 'pečenju' velja pravilo: bolj ga imaš rad, bolj ga žališ! In jaz resnično upam, da so vsi, ki me bodo 'roastali', zaljubljeni vame.“

Vidov ostri jezik se je lotil že marsikoga, a priljubljeni voditelj se zaveda, da se je treba včasih ponorčevati tudi na svoj račun. "Mislim, da se človek ne sme jemati preveč resno in če hočeš to doseči, se moraš kdaj ponorčevati iz sebe in pri sebi ali pred 400 ljudmi izpostaviti svoje pomanjkljivosti ter priznati, da imaš namesto pitona slepca v hlačah,“ je še povedal Valič in dodal, da upa, da bomo nekoč na ražnju videli tudi Lada Bizovičarja, Jana Plestenjaka, Jurija Zrneca in Slona in Sadeža.

'Roast' se bo zgodil 17. marca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.