Video: Amber Heard posnela agresivnega Johnnyja Deppa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Amber Heard sodišču posredovala dokaz, da je Johnny Depp agresiven.
Oglej si celoten članek

Amber Heard je posnela, kako je njen mož, igralec Johnny Depp, v kuhinji znorel. Video je po pisanju TMZ nastal pred majskim incidentom, ko naj bi Depp Amber napadel. Kot je znano, je lepotica nekaj dni pozneje vložila zahtevo za ločitev.

Na posnetku se vidi, kako Depp brca v hladilnik in preklinja. Amber ga poskuša pomiriti, ko pa ga vpraša, ali je spil steklenico vina, in Depp vidi, da ga snema, mu poči film.

Viri pravijo, da na posnetku manjka del, ki prikazuje, kako se Amber smeji in Deppa provocira. Čeprav igralec ni vedel, da ga žena snema, so video menda umestili med dokaze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.