Video: Anja Ramšak ob rojstnodnevnem darilu zakričala!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Rojstnodnevna potegavščina.
Oglej si celoten članek

Voditeljica na Radiu 1, Anja Ramšak, ki z Robertom Roškarjem zabava poslušalce v oddaji Šou domov, je včeraj praznovala rojstni dan. In ker z Roškarjem veljata za najbolj odštekano radijsko dvojico, se je Robert odločil, da se iz nje malce pošali. Ekipo sodelavcev je zbral v sejni sobi in ji podaril torto. Ko pa je Anja zarezala vanjo, je ta pred njenimi očmi eksplodirala.
 
"Super energija je bila, praznovanje je uspelo. Kar pa se torte tiče, pa je 'fora' v tem, da jaz nisem več neumna. Vsi so mislili, da bom zabila nož v to torto, ampak sem vedela, da se nekaj pripravlja, ker so se vsi zbrali v sejni sobi in se hihitali. Na koncu je torta poškropila ravno Roškarja, ki se je spomnil tega, jaz pa sem ostala čista," je v smehu dejala Anja.
 
A je Roškar imel zanjo še eno presenečenje in Anja je morala ugibati, kaj ji je pripravil. Med drugim ga je vprašala tudi, ali ji bo podaril "seme". Oba sta se dobro nasmejala, a darilo na koncu le ni bilo tako hudomušno. Roškar ji je podaril nepozaben obisk živalskega vrta, kjer bo Anja za en dan postala oskrbnik živali, kar si je že dolgo želela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADIO 1 (@radio1slo)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:55 12. April 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.