Video Clooneyjeve nesreče: Igralec kričal od bolečin

Foto: Epa
Foto: Epa
George Clooney je imel veliko srečo v nesreči.
Oglej si celoten članek

George Clooney je v torek na Sardiniji s skuterjem trčil v mercedesa, ki mu je presekal pot. Zvezdnik naj bi z glavo udaril v vetrobransko steklo, nato pa ga je vrglo še v zrak.

Nesrečo je posnela kamera.



Voznik mercedesa je Clooneyju takoj priskočil na pomoč in poklical reševalce. "Zaradi sonca nisem videl nič, le čutil sem trk,“ je povedal Antonello C. Clooney naj bi se držal za glavo in "kričal od bolečin“, je še razkril povzročitelj nesreče. Zvezdnik je bolnišnico zapustil dve uri pozneje, saj ni utrpel hujših poškodb, si je pa poškodoval koleno.

Njegov tiskovni predstavnik je povedal, da se George počuti dobro in da okreva na svojem domu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:58 24. Marec 2019.

    Imate prav bolano zavistne komentarje.Me zanima kako bi vi tulili, saj je bila nenadna nesreča, človek je letel po zraku …

  • 07:53 13. Julij 2018.

    Pa tak kleni dehc- agent v filmu Mirovnik...

  • ode
    17:29 12. Julij 2018.

    Mislil je, da je sveta krava in da se mu nič ne more zgoditi. Tulil je od presenečenja, začudenja, šoka...še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.