Video dečkovega odziva na to darilo vas bo ganil do solz

Kako lepo!
Oglej si celoten članek

Brennan Mansell iz Sheffielda je le en mesec po nenadni smrti ljubljene mame praznoval 12. rojstni dan. Njegova starejša sestra Lisa mu je pripravila prelepo darilo. Kupila je medvedka z glasovnim sporočilom mame. "Živijo srček. Zelo te imam rada, pošiljam poljub. Ljubim, ljubim, ljubim, ljubim te," se je glasilo sporočilo. Video Brennanovega odziva, ki ga je posnela njegova sestra Bailey-Mae, ki je od Lise dobila isto darilo, je zaokrožil po spletu in ganil ljudi po vsem svetu. 

"Borimo se, odkar je mama umrla. Brez svoje kraljice se počutimo popolnoma izgubljeni. Bila je luč našega življenja. Odkar je umrla, smo s solzami napolnili že več veder. Zdi se, da se je naš svet porušil," pravi Bailye-Mae, ki je bila presenečena nad podporo, ki jo je njena družina dobila iz vseh kotičkov sveta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.