Video: Ena najbolj vročih Zemljank Katarini Benček izmaknila torbico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znano, s kom se na Baliju druži Katarina Benček.
Oglej si celoten članek

Nekdanja podjetnica Katarina Benček, ki si je dom ustvarila na Baliju, je že večkrat povedala, da na tem rajskem otoku, ki je do influencerjev zelo gostoljuben, živi veliko bolj razkošno kot bi v rodni Ljubljani. In ne le to, Katarina se na otoku druži tudi z eno najlepših Zemljank, vročo Rusinjo Svetlano Bilyalovo, ki ima na Instagramu več kot 6 milijonov sledilcev.

Sveta na Instagramu navdušuje s svojimi vročimi oblinami in zabavnimi videoposnetki, v enem izmed njih pa je nastopila celo naša Katarina. Oglejte si ga … 

Sicer pa se je Katarina za nekaj časa vrnila v Ljubljano, kjer bo vsak čas izdala svoj knjižni prvenec Lublanska izpoved.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 06:55 17. Maj 2019.

    biznis lol

  • 14:09 16. Maj 2019.

    Another attention b*tch... actually both of them... *sigh*

  • vec
    09:41 16. Maj 2019.

    Ma ja je treba prit mal domov, izdaš knjižico, sperčeš potico, urediš vse potrebno na CSD, mami prispeva par po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.