Video: Fotografu verjetno žal, da je voditeljici Eurosonga rekel to!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
"Nauči se manir," mu je zabrusila Hannah Waddingham.
Oglej si celoten članek

Dobitnica emmyja Hannah Waddingham, znana iz serije Ted Lasso, se je v Londonu udeležila podelitve Olivier Awards. Lepotici, ki jo dobro poznajo tudi ljubitelji Eurosonga, so bili za petami fotografi, ki so jo ujeli na vrhu stopnic. Eden od njih jo je pozval, naj jim pokaže noge.

Hannah tega medklica ni preslišala in je fotografu dala jasno vedeti, da je njegovo vedenje neprimerno. "Moj bog! Tega nikoli ne bi rekel moškemu, prijatelj moj. Ne bodi kreten, sicer bom odšla. Ne pozivaj me, naj pokažem nogo," mu je zabrusila in res odvihrala. "Nauči se manir," mu je še svetovala. Očividci so bili nad njenim odzivom navdušeni in so ga pospremili z aplavzom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.