Video: Franci Kek odprl vrata svojega razkošnega posestva

Foto: RTVSLO
Foto: RTVSLO
Eno najlepših posestev v bližini Ljubljane ...
Oglej si celoten članek

Danes mineva že 12 let, odkar Franci Kek ni več aktiven v politiki, pač pa piše za Nedeljski dnevnik, ponovno snema Skrito kamero, z družino pa je zajadral v turizem. V Dobu pri Domžalah, kjer tudi živijo, namreč oddajajo apartmaje v turistične namene. In sicer v hiši, ki je bila zgrajena leta 1797 in jo je Francijeva žena Mateja Panter, po poklicu arhitektka, prenovila v avtohtonem slogu in poskrbela za edinstveno prenočitveno izkušnjo njihovih gostov.

Franci in Mateja pa na posestvu nista prenovila le hiše, ki jo oddajata v turistične namene, pač pa tudi gospodarsko poslopje, v katerem danes živita. Kako čudovito prenovo sta uresničila, sta pokazala za oddajo Ambienti. Posnetek si lahko pogledate spodaj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:21 10. Januar 2024.

    Pa tega kretena, pod nujno na ketno, s svojim zadahom zasmraja Slovenijo, .

  • 14:05 10. Januar 2024.

    Prikletnim ni všeč, ker je vse po predpisih...Imajo raje oddajanje vile po Grimsovo...

  • 13:51 10. Januar 2024.

    Plačano z denarjem ki ga je dobil kao neki mediator pri Dolenskih_ Belokranskih ćiganih

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.