Video: Gledalec posnel Jadin odziv na šokiranega Chrisa Rocka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Igralki se je očitno zdelo zabavno.
Oglej si celoten članek

Will Smith je v nedeljo poskrbel za verjetno največji škandal letošnjega leta, ko je zaradi šale na račun žene Jade Pinkett Smith udaril komika Chrisa Rocka.

Občinstvo se je sprva še smejalo, verjetno je bilo prepričano, da gre za zaigran prizor, ko pa je Smith na Rocka začel kričati še s svojega sedeža, naj ženinega imena ne omenja več, je zavladala tišina.

Jada, ki ji lasje izpadajo zaradi bolezni, je, ko jo je Rock primerjal z likom iz filma G.I. Jane, le zavila z očmi, gledalec, ki je sedel za parom, pa je posnel, kako se je odzvala na Rockove šokirane besede, da ga je Smith udaril. 

Udarca v tem trenutku očitno niti Jada ni vzela resno, saj se je zasmejala. 

@305hoodhero Bet y’all ain’t see it from this Angle 😂 Watch Jada’s reaction!!! Staged or She just Psycho? 😂 🤔 #fyp #foryoupage #staged #oscars #willsmith #chrisrock ♬ original sound - Big O
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:09 1. April 2022.

    Tole je najbolj očitno zrežirana zadeva s strani kar celotne organizacije. Tako so dobili vsaj eno zadevo zaradi katere se …

  • 07:20 1. April 2022.

    Bravo Will! Naj tudi bedaka boli ponižanje, če misli, da mej (za njega) ni.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.