Video: Gorile uprizorile pravi oralni šov, obiskovalci šokirani

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Očitno ljudje nismo edini, ki si privoščimo tovrstne spolne užitke …
Oglej si celoten članek

Družabna omrežja je preplavil posnetek oralnega seksa, ki so ga uprizorile gorile v živalskem vrtu v Bronxu. Obiskovalci so bili nad videnim tako šokirani, da so prizore posneli, otrokom pa prekrivali oči. To ni bilo prvič. Pred sedmimi leti je po spletu namreč zaokrožil posnetek, na katerem gorile iz istega živalskega vrta izvajajo položaj 69.

A strokovnjaki pravijo, da ni v tem nič nenavadnega. Oralni seks je pogost pri številnih živalskih vrstah, od gepardov, medvedov do netopirjev. Številne živalske vrste se parjenju predajajo zaradi užitka. Kraljice spolnih užitkov v živalskem svetu pa so t. i. hipi opice oziroma bonobi (pritlikavi šimpanzi), ki se obnašajo kot da bi prebrali Kama Sutro. Izvajajo namreč najrazličnejše spolne položaje, pravi Steven D. Pinkerton, profesor psihiatrije in vedenjske medicine na Medicinski fakulteti v Wisconsinu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:17 25. September 2021.

    Zdaj samo še čakamo objavo,da so razdeljene na običajne in LGBT......

  • 10:33 24. September 2021.

    aja snemal pa so ameriji čistunski..še čudno da niso opic poslal k psihiatrom na prevzgojo..samo pod kovtrom v temi brez …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.