Video: Igralka shujšala 30 kg, sedaj se kaže gola

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Gole pod soncem ...
Oglej si celoten članek

Nov zvezdniški pomladni trend je golo sončenje na domači terasi. Tako je prve tople dneve izkoristila tudi 41-letna avstralska igralka Rebel Wilson, ki je v Londonu odložila krpice in z videom podražila oboževalce. "Ko v Londonu posije sonce, takoj skočim na golo sončenje," je zapisala ob žgečkljivem videu. Rebel je videti fantastično, v zadnjih letih pa je izgubila kar 30 kilogramov. 

Verjamemo, da igralka iz sončne Avstralije izkoristi vsak žarek sonca v pregovorno deževnem Londonu. Sonca pa se je razveselila tudi lepotica Heidi Klum, ki je na Instagramu objavila fotografijo svoje zadnjice in pripisala: "Sonce je zunaj, ritka je zunaj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:16 31. Marec 2021.

    Vse za pozornost! Uboge ženske, da si jo morajo iskati z nagimi ritmi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.