Video: Iluzionist David Blaine se je na odru ustrelil

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kakšna sreča. Ameriški iluzionist David Blaine bi lahko med tem trikom umrl.
Oglej si celoten članek

Kako daleč so za svojo kariero nekateri pripravljeni iti, je pokazal ameriški iluzionist David Blaine, ki je poskušal z usti ujeti naboj.

Med nastopom v Las Vegasu je v Blaine nosil ustni aparat, v katerem je bila jeklena skledica, ki bi morala ujeti naboj, a se je zlomila. Strel iz puške je sicer s pomočjo vrvice sprožil Blaine. "Čas se je upočasnil. Ko je krogla zadela skledico, mi je začelo v ušesih piskati. V grlu sem začutil udarec. Prepričan sem bil, da je metek prebil mojo glavo in da sem mrtev. Nato pa sem nenadoma zaznal bolečino in vrnil sem se,“ je občutki po triku, ki bi se zanj lahko končal s smrtjo, opisal 43-letnik.
Bolj pretresen kot Blaine pa je bil član njegove ekipe, ki mu je še bolnišnici povedal, da pri tem triku ne bo več sodeloval. Več v videu:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.