Video: Italijanski igralec prosi za pomoč, v ozadju posmrtni ostanki njegove sestre

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Srce parajoč video.
Oglej si celoten članek

Kakšen kaos in kakšne žalostne zgodbe se odvijajo pri naših zahodnih sosedih, kjer zaradi novega virusa vladajo izredne razmere, priča tudi zgodba italijanskega igralca Luce Franzeseja, ki je igral v seriji Gomora. V nedeljo je objavil srce parajoč video, v katerem prosi za pomoč. V ozadju na postelji leži njegova sestra Teresa, ki je umrla v soboto zaradi koronavirusa.

"Že od sinoči čakam na navodila institucij. Nihče se ni oglasil,“ pravi Luca, ki je ujet v stanovanju v Neaplju. "To je grozen video, prosim, ne kažite ga otrokom in starejšim. Prisiljen sem, da se v vsej svoji bolečini borim proti tej situaciji. Z mano v postelji je moja sestra, mrtva. Ne vem, kaj naj naredim. Ne morem se ji pokloniti, ker so me institucije zapustile. Vse sem poklical, a mi odgovora nihče ni mogel dati,“ pravi igralec, ki svoje sestre ne more pokopati.

Teresa je bila stara 46 let in je imela epilepsijo, sicer pa je bilo njeno zdravje dobro. Umrla je nekaj dni po tem, ko so se pojavili prvi simptomi. Tereso naj bi testirali šele po njeni smrti, Luca pa se je samoizoliral. Njega niso testirali. "Lahko bi šel kamorkoli in širil virus, če ga imam. Sestri sem dajal umetno dihanje, a nikomur ni bilo mar. Uničeni smo. Italija nas je zapustila, podpirajmo drug drugega. Rotim vas, delite ta video.“

Video je prišel do lokalnega politika, ki je našel pogrebni zavod, ki je Teresine posmrtne ostanke odpeljal.

Predstavnik regijske zdravstvene komisije je povedal, da nihče ni vedel, kako ukrepati, ker je bila Teresa prva žrtev virusa, ki je umrla doma. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 14:55 13. Marec 2020.

    fak...

  • 12:53 13. Marec 2020.

    Oho, največji pametnjakovič se je zbudil.A misliš da naše zdravstvo se pa ne bo zrušlo?Še dva dni nazaj si trdil …

  • 10:24 13. Marec 2020.

    Tole men mal smrdi,da je fake?Drugač pa smrdi njemu,vsaj v folijo bi jo lahko zavil,če nihče ne pride po truplo?Italijansko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.