Video: Kako ganljivo, našo radijsko voditeljico spravili do solz

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kakšno presenečenje!
Oglej si celoten članek

Radijska voditeljica Hitradia Antena Jerica Zupan je te dni po družabnih omrežjih sporočila, da z dolgoletnim partnerjem pričakujeta svojega prvega otroka, veselo novico pa je v jutranjem programu včeraj zaupala tudi svojim poslušalcem. Sodelavci in prijatelji so ji posneli čestitke, njeni sovoditelji pa so ji pripravili prav posebno presenečenje, ki je že tako ganjeno Jerico spravilo do solz.

V studijo so povabili njeno dobro prijateljico in pevko Špelo Grošelj, ki ji je zapela pesem Mamica je kakor zarja. Prelepo presenečenje si poglejte v spodnjem posnetku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:10 9. Oktober 2020.

    Take čestitke kot bi že rodila :D

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.