Video: Ko je izvedel za lepo novico, je doživel panični napad

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Charlesu je žena pripravila posebno presenečenje, ki ga sprva ni bil prav nič vesel. Dobila bosta namreč četrtega otroka.
Oglej si celoten članek

Ko je videl, da je na testu nosečnosti križec, je izgubil živce. »Odhajam. Bog, ne. Si ta test kupila v trgovini s šaljivimi izdelki?« je kričal ob vznožju stopnic.

Trikratni očka, ki je pozneje v pogovorni oddaji z Ellen DeGeneres povedal, da je bil prepričan, da njegovi »vojaki« niso več sposobnosti zavzeti tujega ozemlja, je doživel pravi panični napad. Najprej ga je začelo stiskati v prsih, nato še ob strani. »Stara sva,« je še izjavil in dodal: »Odslej bom spal v dolgih spodnjicah.«

Otrok se bo rodil novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.