Video: ko megazvezdnica za spremembo pokaže pravi obraz

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Princesa popa je pokazala svoj pravi obraz brez ličil in šminke.
Oglej si celoten članek

37-letna pop diva Lady Gaga je znana po tem, da se v javnosti kaže v izzivalnih modnih kreacijah in pod debelim slojem ličil. V zadnjem času sicer njeni oboževalci ugotavljajo, da se je zvezdnica nekoliko umirila. 

Pevka je zdaj presenetila še z objavo na družbenih omrežjih, na katerih se je pokazala popolnoma brez ličil. Namen objave je bila sicer promocija korektorja znane znamke ličil.

Objava je takoj postala viralna, vsula se je množica všečkov in komentarjev, v veliki večini s pohvalami tako za njeno odkritost kot poduk o uporabi korektorja.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.