Video: Majo vrgli iz šova, občevala je z gostom

Foto: BAR
Foto: BAR
Večkrat prestopila mejo dobrega okusa.
Oglej si celoten članek

Srbski lokal, v katerem snemajo šov Bar, se vse bolj polni, zato je nastopil čas, da med tekmovalci zavlada red. Tudi zato so iz igre izločili Maja Kovačević, ki je v hišo in na delovno mesto vnašala nemir.

Veliko se je prepirala, tudi s Ksenijo Kranjec. Slovenka je zaradi Maje, ki ima kar malce preveč rada alkohol, znorela. Več o tem TUKAJ

"Poleg hudih prepirov in napadov na tekmovalce si je Maja še bolj pokvarila ugled, ko je pod vplivom alkohola seksala z zasedenim sostanovalcem Ivanom Neškovićem. Ni je zanimalo, da je bil v burni zvezi s Sofijo Uno Manić, ampak je z njim uživala na stranišču. Ni bil edini. Po baru se je govorilo, da je imela spolne odnose z gostom, ki ga je takrat videla prvič v življenju," piše Kurir. Poleg tega naj bi se sprla s kamermanom, ki je le opravljal svoje delo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:06 18. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.