Video: Matej Tonin razkril, koliko žensk ga je grelo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Bi uganili?
Oglej si celoten članek

Minister za obrambo in podpredsednik Vlade RS Matej Tonin s sledilci na Facebooku deli tudi svoje ljubezensko življenje. Tako je na valentinovo razkril, da je njegova soproga Marjeta, oziroma Meti, kot ji ljubkovalno pravi, prva in edina ženska v njegovem življenju. Na valentinovo se ji je poklonil z romantičnim družinskim videom.

Matej in Marjeta Tonin sta sicer poročena od leta 2012, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci. Video, ki ga je posvetil ženi, si lahko ogledate TUKAJ.

Foto: Facebook Matej Tonin

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:05 4. Marec 2022.

    Uboga, pa še za njo bi bilo boljše, če bi ga zgrešila.

  • 10:07 17. Februar 2022.

    Prva in edina ženska . A o moških ni pa nič povedal, koliko jih je bilo?

  • 10:03 17. Februar 2022.

    Prva in edina, ker župnik je njega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.