Video: Minister za promet trdil, da so ceste splužene, a obstal v snegu!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kako zelo se je zmotil, je izkusil iz prve roke …
Oglej si celoten članek

Sneg je konec tedna preglavice povzročal tudi v Srbiji, a se je njihov minister za promet Tomislav Momirović javno pohvalil, da kljub močnemu sneženju promet poteka nemoteno in da so na ceste poslali več kot 800 vozil za pluženje. Le nekaj ur po javljanju, pa je sam obtičal v snegu.

Na družbenih omrežjih je objavil video, kako potiska avtomobil, ki je obtičal v snegu in pripisal: "V redu, postajališča ob avtocesti bi vsekakor morala biti malo bolje očiščena." Seveda so se takoj vsuli komentarji v stilu: "Ali niste rekli, da so ceste očiščene," in "Plačani ste za organizacijo, da bodo ceste očiščene, ne da potiskate avto in se delate norca."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.