Mladenič potrkal morskemu psu, nato je sledil šok

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mladenič je "potrkal" na akvarij v katerem je plaval virtualni morski pes. Naslednji trenutek je bil zanj šokanten.
Oglej si celoten članek

Avto Najbolj nenavaden video, ki ga boste videli danes

Ko na opozorilni tabli piše "ne dotikaj se", se mnogi odrasli, podobno kot otroci, te stvari vseeno dotaknejo. V podobno skušnjavo je padel tudi mladenič Gregory Heinzman, ki je s prijateljico Casey Peck obiskal Mednarodni vohunski muzej v Washingtonu v ZDA. V muzeju so imeli razstavo 'Prenovljena Zemlja'. Prišel je do virtualnega akvarija z morskimi psi, na katerem je pisalo dotikanje na lastno odgovornost.

Video Video: skočil mu je na lamborghinija - dvakrat!

Mladenič je seveda potrkal po akvariju, v katerem je plaval virtualni morski pes. Njegova prijateljica je posnela celotno situacijo, vključno s trenutkom, ko je Gregoryju "padlo srce v hlače." Videoposnetek je v trenutku postal virtualni hit.

Magazin Video: V šoli posneli duha

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:39 7. November 2017.

    Pred "v katerem" stoji vejica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.