Video: Naš znani športnik dekletu pripravil zaroko, da te kap!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Uaau, če ni njegova Nina najbolj srečno dekle na celem svetu …
Oglej si celoten članek

Slovenski deskar na snegu v prostem slogu, 24-letni Tim Kevin Ravnjak, je svojemu dekletu Nini Klinar (26) za rojstni dan pripravil presenečenje, ki ga verjetno ne bo nikoli  pozabila. Mlada golobčka sta se odpeljala s helikopterjem, iz katerega je Nina na enem izmed travnikov zagledala belo srce in napis: Ljubim te. A to sploh še ni bil vrhunec presenečenja!

Ko sta pristala na travniku z napisom, je Kevin pokleknil in Nino zaprosil za roko. Simpatična temnolaska je seveda privolila, golobčka pa sta že objavila, kako nekje med vinogradi uživata v prvem zaročnem zajtrku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:58 13. November 2020.

    Lepo, pa srečno na skupni poti !

  • 11:06 13. November 2020.

    tuda jaz ne poznam ne enega, ne drugega. je pa res priskrbel dekletu nepozaben spomin. Romantik :) Pantani in abraham5, …

  • 10:02 13. November 2020.

    Pa hebo vas, pri nas so res vsi znani!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.