Video: Voditeljico TVS sredi poročil premagala močna čustva

Foto: RTV4/ zurnal24.si
Foto: RTV4/ zurnal24.si
Slišati je bilo, kot da bi zajokala.
Oglej si celoten članek

Voditeljica Prvega dnevnika na TV Slovenija, Andreja Gregorčič je nedeljsko oddajo odvodila z velikim cmokom v grlu. Čustva so jo prevzela ob poročanju o nevarnostih snežnih plazov v gorah. 

"Včeraj je plaz tik pod vrhom Ratitovca zajel tri turne smučarje, enega so zaradi poškodbe kolena pripeljali v UKC Ljubljana," je voditeljica prebrala novico, ob kateri je bila slišati solzna, sekundo premora pa si je zaradi čustvenega odziva vzela tudi med branjem naslednjega prispevka o Papeževem obisku begunskega centra na grškem otoku Lezbos. 

Posnetek lahko vidite in slišite TUKAJ, čustva so jo prevzela po drugi minuti poročil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 00:23 8. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 17:36 7. December 2021.

    Hormoni!

  • 15:56 7. December 2021.

    gospa Gregorčič je ena najlepših novinark na rtv, profesionalna voditeljica, mogoče je pa malo mehka za žensko , ampak vsak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.