VIDEO: Ne boste verjeli, kakšne so brez ličil

Po spletu so zaokrožili posnetki, na katerih dekleta pokažejo, kakšna so brez ličil.
Oglej si celoten članek

V zadnjih letih se na spletu odvija burna debata glede ličil - nekateri jih zagovarjajo, nekateri so nasprotniki, dejstvo pa je, da so nekatera dekleta in fantje pravi mojstri in mojstrice ličenja. Z različnimi tehnikami senčenja, umetnimi trepalnicami, nanosom različnih prekrivnih podlag in ostalega lahko namreč popolnoma spremenijo svoj vsakodnevni videz, včasih tudi do te mere, da so, ko odstranijo ličila, popolnoma neprepoznavni. Enega izmed tovrstnih umetnikov imamo tudi v Sloveniji in smo o njem že pisali, kar si lahko preberete v spodnjem članku.

kakšna čast Mladega Slovenca opazil tudi ameriški zvezdnik

Sedaj pa je prišlo do novega trenda, kjer večinoma dekleta kar sama od sebe kažejo, kakšne so brez ličil in se ob tem se zelo zabavajo. To pa je pomembno tudi iz vidika, ki ga marsikateri izpostavljajo kot glavni problem današnjih družbenih omrežij. Vedno več vplivnežev in vplivnih se namreč odloča, da svojim sledilcem pokažejo, kakšni so, ko ekrani ugasnejo in na svoje sledilce apelirajo, da so tudi oni samo ljudje, ki v vsakodnevnem življenju izgledajo popolnoma drugače, kot se predstavljajo na družbenih omrežjih.

Ogromno vlogo v njihovem brezhibnem videzu odigra poziranje in studijska svetloba, največjo razliko pa naredijo ličila. In prav ličila so v tokratnem izzivu odvrgle različne vplivnice in popolnoma običajne punce, ki so svetu brez sramu pokazale, kakšne so brez njih.

Za marsikatero bi se lahko vprašali, ali je to sploh ista oseba, v spodnjem posnetku pa si lahko ogledate očitno razliko!

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:57 13. December 2020.

    Gravžike so našminkal in uredil,ampak tut pol so gravžike!

  • 15:53 12. December 2020.

    Dobr je reku moj svak , jaz peljem vsako najprej na bazen ! Če tam naredi vtis gremo naprej , …

  • 13:20 11. December 2020.

    Seveda bomo verjeli. Že zdavnaj so zunaj pobrali, mislim da 10 deklet s ceste. Bile so podpovprečne. Ko so jih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.