Video: Neokusni nohti bizarnih oblik razburjajo javnost

Trendi poslikave nohtov se pogosto spreminjajo. Svoj čas so tako doživeli različni stili poslikav, od klasične francoske manikire pa vse do dolgih na špico oblikovanih kričeče rdečih nohtov… Sedaj pa smo priča popolnoma novim trendom na tem področju, ki so nekoliko neokusni in pretirani.
Oglej si celoten članek

Nail Sunny, ki imajo na Instagramu že več kot 2,1 milijona sledilcev in ponujajo svoje storitve v ruskem St. Peterburgu in Kazanu ter ameriškem Los Angelesu, razburjajo svoje sledilce z nekoliko bizarnimi poslikavami.

Poleg klasičnih nohtov na svojem profilu namreč objavljajo tudi nohte z mozolji in aknami, nohte s pravimi špageti, na katere dajejo sočno mesno omako, nohte v obliki moškega spolnega organa ter celo nohte, ki imajo menstruacijo in zato potrebujejo tampone.

Marsikdo se ob pogledu na takšne nohte zgraža. Tudi večina njihovih sledilcev ni bila navdušena. Ena od uporabnic Instagrama je zapisala: ”Nehala sem vam slediti, to je ogabno. Zakaj bi sploh kaj takega oblikovali in zapravljali svoj čas? To ni umetnost in nima smisla. Raje pametno izkoristite svoj čas in naredite nekaj čudovitega, kar bo pritegnilo pozornost in omogočilo, da bodo ljudje lahko občudovali vaše umetniško delo. To je gnusno!”, druga pa je dodala: ”Sram naj vas bo!”. Spet drugi pa so mnenja, da so takšne kreacije zelo zabavne: ”Genialno! Vaše objave so zelo zabavne!”

Bi vi tolerirali takšne nohte? Se vam zdijo neokusni ali domiselni? Preverite v spodnjem posnetku.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.