Video: Obiskali smo Miho Hercoga, z njim je bila postavna lepotica

Ni bil sam!
Oglej si celoten članek

Glasbenik in glasbeni producent Miha Hercog zadnje mesece ni na udaru le zato, ker se je po dvajsetih letih zveze ločil od naše priljubljene pevke Saše Lendero, temveč tudi zato, ker ga prvič spremljamo v vlogi voditelja, in sicer v komentatorski oddaji Poroka na drugi pogled, ki spremlja resničnostni šov Poroka na prvi pogled. 

Obiskali smo ga v novem domu, kjer nam je med drugim razkril, ali je po ločitvi že odšel na kakšen zmenek in kako se je razpletel. Preverite v videu! Prihodnji teden pa vam pokažemo, kam se je preselil po razhodu s Sašo. V stanovanju mu je družbo delala tudi postavna lepotica, katera, razkrijemo kmalu!

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:12 16. April 2023.

    Kaj,ko bi že enkrat nehali opravljat zakonce,ki se ločijo.Naj živijo svoje življenje naprej,ne jih zasledovat na vsakem koraku. Najprej sta …

  • 23:12 15. April 2023.

    Kdo je že ta Miha Hercog? Nehajte mu že delat reklamo. Ne zanima nas...

  • 15:41 15. April 2023.

    Novinarji, dajte se tega hercoga nalimat na steno in ga glejte, nas pa ne posiljujte s temi brezzveznimi članki!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.