Video: Omar Naber (40) priznal, da ima razmerje s 23-letnico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Potrdil, da ima dekle …
Oglej si celoten članek

Glasbenikovo ljubezensko življenje buri duhove že odkar je stopil na estradno sceno. Da ima Omar Naber ženske zelo rad in da jih v njegovi preteklosti ni bilo malo, pa je priznal tudi v intervjuju z radijskim voditeljem Davidom Amarom. Na vprašanje, ali je že imel kdaj dekle, ki je bilo od njega mlajša 10 let, pa je povedal: "Da, recimo zdaj je mlajša od mene 17 let, ampak mene ne moti. Mene ne moti in nje ne moti."

Gre morda za lepo rjavolasko, ki jo je novembra objavil na Instagramu? Takrat je za zurnal24.si sicer povedal, da o teh stvareh ne govori. "Tako da tega ne bom potrdil, ne zanikal," je bil skrivnosten, medtem ko je Amaru zaupal marsikatero podrobnost iz svojega ljubezenskega življenja. Preverite v videu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:38 13. December 2021.

    O, pa še kako jo bo motilo, samo še tega ne ve...

  • 19:22 13. December 2021.

    To pa res ni nič takega, vsaj v teh letih še ne. Na stara leta pa je 17 let razlike …

  • 15:26 13. December 2021.

    Tista, radi katere je bil obsojen spolnega nadlegovanja, pogojno kazen preživel v Londonu na podzemni železnici, je bila približno njegovih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.