Video: Princ William znorel, sedaj se je oglasil dvor

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Posnetek je nastal že leta 2021.
Oglej si celoten članek

Na YouTubu se je pojavil video s princem Williamom v glavni vlogi. Nastal je leta 2021 v bližini posestva družine Cambridge, ki se je tistega dne zabavala na kolesih. Bili so dobre volje, dokler William ni zagledal fotografa, ki jih je naskrivaj snemal. 

Takrat naj bi mu počil film. Fotografa naj bi označil za nagnusnega in ga obtožil zalezovanja otrok. "Sem ste prišli in nas iskali," se je razburjal, Kate pa je dodala, da je videla, kako se je z avtomobilom peljal mimo njihove hiše. "Kako si drznete," je bentil vojvoda in dodal: "Zalezovali ste nas, nas iskali. Tukaj sem s svojimi otroki, na mirni vožnji s kolesom, vi pa mi nočete zaupati svojega imena. Neverjetni ste, nagnusni. Res ste. Kako si drznete. Hvala, da ste nam uničili dan. Vedeli ste, kaj počnete. Mislil sem, da ste že nečesa naučili."

Video so kmalu po objavi umaknili, dvor pa se je nanj odzval in razložil, da je fotograf vdrl v zasebnost družine. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.