Video s kratkim tečajem slovenščine

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na spletnih omrežjih se te dni širi video izsek popularne srbske nadaljevanke, ki obravnava smešne plati zakonskega življenja. V dotični epizodi zakonski par potuje na Bled, na poti pa ju o nekaj malenkostih povpraša slovenski carinik.
Oglej si celoten članek

Jezikovne bariere. Igralca Andrija Milošević in Anđelka Prpić sta zvezdi srbske serije “Andrija in Anđelka”, ki jo snemajo po originalnem scenariju "Un gars, une fille“; po kanadski je svoje različice dobil v kar 25-tih državah širom sveta, v vseh pa žanje velike uspehe.

Te dni se na spletnih omrežjih širi video posnetek iz te serije, v katerem se zakonski par na poti do Bleda sreča tudi s slovenskim carinikom. Oglejte si video in se poskušajte ne nasmejati! 

 
xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:27 3. November 2015.

    Uspelo mi je se ne nasmejati, pravzaprav sploh ni bil izziv.

  • 13:24 3. November 2015.

    Zanimivo, da znata srbska igralca tiste slovenske besede, ki jih uporabita, izgovoriti z boljšim naglasom kot marsikdo, ki se je …

  • 07:39 3. November 2015.

    Bedno in ponižujoče za nas in slovenski jezik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.