Video: S prsmi razbila lubenico!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Takšnega talenta zagotovo še niste videli ...
Oglej si celoten članek

58-letna Američanka Busty Heart se s svojim supertalentom ukvarja že od 23-ega leta in je tudi lastnica Guinnessovega rekorda v svoji kategoriji. Busty, katere pravo ime je Susan Sykes, lahko s svojimi prsmi namreč zlomi kij, lubenico, steklenico in zmečka pločevinke ter ugasne sveče. 

V štirinajstih letih si je Busty prsi povečala devetkrat, vsaka dojka tehta kar devet kilogramov. Prsata zabavljačica je redna gostja svetovnih talent šovov, žal pa s svojimi veščinami ni prepričala tudi hrvaške žirije v šovu Supertalent, različici šova Slovenija ima talent. Od štirih glasov, je dobila samo en "da", ostali žiranti pa so z grozo ugotavljali, da si tega več ne želijo videti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:09 3. November 2019.

    Lahko bi si dala v joške vgraditi namesto kilogramov silikoniv magnumov revolver,pa bi morda streljala v tarčo.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.