Video: Se Janu Plestenjaku kolca? Njegova bivša vroča kot še nikoli!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Uff, ta video morate videti …
Oglej si celoten članek

Nekdanja misica, danes lobistka, voditeljica in spletna vplivnica Tina Gaber je svojo sanjsko postavo pokazala v igrivem videu na Instagramu. Dolge noge, čvrste prsi, zagorela koža in njeni dolgi črni lasje, ki jih močijo valovi. Tina je vsekakor vredna greha!

Video s plaže je sicer posnela že lansko leto, ko se je kot sovoditeljica Exatlona Slovenija mudila v Dominikanski republiki, a je svoje oboževalce z njim pocrkljala šele prejšnji teden. Tina je nekoč posteljo in srce grela tudi Janu Plestenjaku, ki je danes sicer srečen v objemu druge lepotice, svetlolase Lare Pernek. Tina pa je glede svojega ljubezenskega življenja zelo skrivnostna. Pred časom je bila zaročena in načrtovala poroko in selitev v Monte Carlo, a zaročenca že kar lep čas ne omenja več. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:49 20. Julij 2022.

    Gospodu Janu Plestenjaku definitno ne se pa kolca temu pisunu tega članka. Potrata časa sploh brati članek!

  • 12:50 18. Julij 2022.

    Jan ,ki jo pozna jo ne bi niti z palco se več dotaklnil,edino če mu manjkajo koleščki v glavi.Kdor ima …

  • 11:20 18. Julij 2022.

    Kaj ni J.P fročo, pa še mama ga ovira ?. Mamin sinko !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.