Video: Tako je pokukal v globok dekolte Ote Roš

Foto: Instagram
Foto: Instagram
S svojimi atributi ne mami le gledalcev, temveč tudi sovoditelja.
Oglej si celoten članek

Stilistke atribute voditeljice Ote Roš rade poudarijo s kratkimi suknjiči, ki jih nosi kot obleke, da pokaže svoje dolge noge, in globokimi izrezi, ki razkrivajo njen privlačni dekolte. 

Takole pa je v dekolte sovoditeljice na hitro pokukal Simon Vadnjal, ki z Oto pogosto vodi Pop In, družabno rubriko informativne oddaje 24 ur na Pop TV. Ko se Ota na koncu posnetka malce skloni, je jasno, da je imel Simon kaj videti. Preverite v videu!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:30 24. Marec 2022.

    budalaštine...te klovne poslat v ukrajino, bi se hitr nehal zajebavat...

  • 12:02 24. Marec 2022.

    Potem pa je človek v življenju malo videl,če se je tako trudil videti te drobtinice.....

  • 08:10 24. Marec 2022.

    Dolge noge? Privlačni dekolte? Ota Roš cela ni dolga, dekolte pa kot bi joške pozabila v kopalnici na pralnem stroju... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.