Video: Takšna je bila prestižna poroka naše pevke

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Plavolaska se je avgusta poročila s svojim izbrancem, plastičnim kirurgom. Poglejte si video njene pravljice.
Oglej si celoten članek

Pevka Daša Gradišek in plastični kirurg Borut Banič sta se konec avgusta poročila v Kristalni palači prestižnega portoroškega hotela Kempinski. Poroka je bila v slogu starega Hollywooda, kar so morali upoštevati tudi njuni svatje.

Pred kratkim sta Matjaž Kumelj in Tomaž Klepač objavila video iz njene poroke, kjer se vidi, da je Daša kar zarela v svoji poročni obleki, ki je razkrivala majhen nosečniški trebušček. Kumelj pa je objavil video, na katerem sta skupaj zapela pesem iz filma Briljantina.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:36 13. Oktober 2016.

    da mi je vedet kdo za fu...je to ploh,kateri komad je bil njen hit??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.