Video: Tina Gaber se tako šali na račun policijske ure

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Ukrepe jemlje resno, a malce humorja v teh časih ne škodi …
Oglej si celoten članek

Nekdanja misica, danes lobistka in spletna vplivnica Tina Gaber je na svojem Instagramu objavila video, v katerem se je pošalila na račun enega izmed vladnih ukrepov, in sicer policijske ure. "Ukrepov se držim, nosim masko, razkužujem roke, ne vem pa, čemu koristi policijska ura, a če bo kakorkoli pomagalo, se strinjam tudi s tem," pravi lepotica.

Gabrova je tudi lastnica pasjega ljubljenčka, a pravi, da ji policijska ura pri tem ne povzroča preglavic, saj kužka sprehodi že prej ali pa ga pelje le na stranišče v bližini doma. Nekoliko več zapletov bi lahko imela z zaročencem, ki prihaja iz Monaka, a Tina pravi, da sta se prilagodila. "Ali sva pri njemu ali pa pri meni, ne voziva se gor in dol, tako da s tem nimava težav. Trenutno sva v Sloveniji," je povedala lepotica, ki pa ji je koronavirus prekrižal poročne načrte. Ker si želi velikega slavja, pravi, da se bosta z zaročencem poročila, ko bodo razmere dopuščale slavje po njunih željah. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:24 24. Oktober 2020.

    In kaj? Kako je glavna😜

  • 09:00 24. Oktober 2020.

    Koliko pa vam plača ta kura, da jo reklamirate. Če delate to gratis ste eni veliki buteljni.

  • 08:24 24. Oktober 2020.

    Otroci ki iščejo pozornost, nekateri nikoli ne odrastejo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.