Video: Želela si je ustnic Kylie Jenner, dobila pa "zadnjično odprtino"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dokaz, da gredo lepotni posegi lahko tudi hudo narobe …
Oglej si celoten članek

Mlada Angležinja Sianna Cooney je na Tik Toku zaslovela s ponesrečenim lepotnim posegom. Želela si je polnih ustnic Kylie Jenner, le bolj diskretnih, da popravka nihče ne bi opazil, dobila pa nekaj podobnega "mačji zadnjični odprtini", kot je videz svojih ustnic poimenovala po posegu. 

Njeno zgodbo je objavil celo znani britanski tabloid The Sun in morda se ji bo zaradi ponesrečenega lepotnega posega, ki ga je pokazala na Tik Toku, izpolnila želja, saj si želi postati voditeljica. Trenutno dela kot natakarica, kar je v bistvu plus, saj mora pri delu nositi zaščitno maski, pod katero skrije ponesrečen lepotni poseg.

@siannacooney When The Sun writes an article about me without my permission #nottobedramaticbut ♬ Smokin Out The Window - Bruno Mars & Anderson .Paak & Silk Sonic
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.