Video: Znana Slovenka znorela, varnostniki so jo le nemočno gledali

Foto: Instagram ksenija kranjec Foto: Instagram ksenija kranjec Foto: Instagram ksenija kranjec
Ksenija Kranjec se je sprla z Ivanom in uničila posteljo.
Oglej si celoten članek

Produkcija srbska šova Bar je izločila Ksenijo Kranjec, ki jo slovenski ljubitelji resničnostnih šovov poznamo iz Big Brotherja. Kranjec se je sredi noči sprla z Ivanom, s katerim se je romantično zapletla, in ga poskušala vreči iz postelje, ker naj bi smrdel. "Tukaj te bom ubila," je kričala. Ivan jo je nekajkrat grobo odrinil, kar je Ksenijo še bolj ujezilo. Skakala je po njem, ga brcala, mu z vratu strgala verižico, na koncu pa razbila posteljo, v kateri je spal. "Ne vem, kakšno bolezen ima Ivan. Ko se ujezi, izgubi nadzor," je povedala. Svetlolaske tudi varnostniki niso mogli pomiriti.

Po izpadu je Kurirju povedala, da se bo od sreče napila in da je dolgo čakala na ta trenutek. Dejala je tudi, da obžaluje le ljubimkanje z Ivanom. "Z njim sem zaključila. Potrebuje profesionalno pomoč, saj je zelo ljubosumen," je o njem še razkrila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:03 3. Marec 2022.

    Njej on smrdi, ona pa rine v njega 5 minut? Ne vem kaj je prav, resničnostni šov, ali ona? Ne …

  • 16:00 3. Marec 2022.

    Zelo slabo sta zaigrala resničnostni šov!

  • 12:04 24. Februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.