Video: Znana voditeljica z marihuano v roki na pisti kazala zadnjico

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To pa je rojstnodnevna zabava in pol!
Oglej si celoten članek

"V 45-a smučam z mojo margerito, mojo marihuano in mojo goro," je voditeljica Chelsea Handler pripisala ob rojstnodnevnnem videu, na kateri smuča brez hlač in pripisala: "Kdo potrebuje hlače?"

Sproščeno vijuganje je verjetno dobra reklama za njen novi "zeleni" posel, pred kratkim je namreč objavila, da začenja z linijo čokolad in bonbonov, prav tako pa je vložila v podjetje Civilized, ki promovira pametno uživanje marihuane in detabuizacijo uživalcev le te. 

Voditeljica je sicer znana po svojem humornem šovu Chelsea Lately in prijateljstvom z Jenifer Anniston, ki pa se je menda izpelo. "Ne prenesem, če mi lažeš ali o meni širiš laži. Sem zares dobra prijateljica in isto pričakujem od svojih prijateljev,“ je namignila pred časom. Kot so poročali mediji, naj bi Jennifer Chelsea zamerila, da je v svoj krog prijateljev vključila nekaj novih znanih imen.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:57 28. Februar 2020.

    Še ena zadeta....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.