Videodokaz, da bi Marko moral poznati resnico o Mireli

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Video posnetka iz Voya z naslovom Za darila dobivala avtomobile in 3 x zaročena, nikoli poročena razkrivata pogovor med Klemnom, Markom in Mirelo, kjer se pogovarjajo, kot da slednja zunaj ima partnerja.
Oglej si celoten članek

"Jaz imam 23. maja rojstni dan in lahko poveš tvojemu dragemu, da večinoma furam samu AU,“ je Klemen v posnetku dejal Mireli, po tem, ko jima je zaupala, da so ji moški od nekdaj podarjali avtomobile. Njen komentar glede zaroke in partnerja zunaj hiše pa se je glasil: "Ne vem, moram ga vprašat, ko pridem ven, če sva še zaročena. Ali še velja." Klemen pa ji je na to odgovoril: "Lahko, da boš samska." Iz pogovora, v katerega je bil udeležen tudi Marko, je torej razbrati, da Mirela v šov ni prišla samska. 

Bivši stanovalci mu verjamejo

A Alenka, Tugomir in Filip pravijo, da je povsem možno, da je Marko te izjave preslišal ali pa, da mu je Mirela resnico zavila v celofan. "Mislim, da je mogel vedeti, jaz sem bila prepričana, da je tudi on vedel. Morda pa je res tako naiven, da ni vedel ali pa nekako ni hotel vedeti. Mare se mi sicer zdi zelo preprost človek in s tem tudi odkrit, tako da je možno, da tega res ni vedel ali pa mu je Mirela to predstavila na tak način. Pred mano tega ni skrivala, ne vem pa, če se je o tem pogovarjala z Maretom. Tega nisem slišala. Nam je povedala, da ima partnerja, a da sta odtujena in da med njima že dlje časa ni nič," je povedala Alenka in dodala, da jo je Marko že kontaktiral in da je zaradi resnice o Mireli slišati zelo prizadet. 

Da je povsem možno, da Marko tega podatka ni slišal, sta potrdila tudi Tugomir in Filip. Slednji je vedel, da ima Mirela doma partnerja, to mu je med vrsticami priznala v masažni kadi in povedala, da sta skupaj že 12 let. Zanimivo pa je, da tega nihče izmed tekmovalcev v hiši ni povedal Marku. 

Marku govorila, da živi sama

"Imela je dva prstan in ko sem jo vprašal, zakaj ima to, mi je povedala, da je bila dvakrat zaročena. Res nisem vedel. Povedala mi je, da živi sama v stanovanju s sinom, da starejši sin ni pri njej in da s partnerjem že več kot leto ali leto in pol nista skupaj. Tako je ona govorila. Lahko, da sem bil udeležen v tem pogovoru, a nisem razmišljal o tem, kaj je govorila. Počakal bom, da pride ven. Ni mi problema se pogovoriti tudi z možem. Res nisem vedel. Bomo videli, kaj je res in kaj ni res," pa je povedal Marko, ki je na naše vprašanje, ali ima Mirelo še vedno rad, odgovoril: "O tem ne bi govoril."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • Marko je en tak hud hinavc ki hoče zmanipulirat vse okol sebe da res upam da ne zmaga letos. Mislm …

  • 12:42 27. April 2016.

    če Marela ne bi hotla, tut on sam ne bi mogel nič nardit, baba le prišla pit in zganjat gluposti …

  • 11:04 27. April 2016.

    vsi so vedeli,samo on ne?..vsem je povedala resnico,njemu je lagala?....pogovor med tremi je "registriral" klemen,tupalo pa ne?....ma,dej mare...skrij se v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.