Viktorji letos na Planet TV

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Planet TV bo marca 2013 v živo prenašal prireditev Viktorji 2012.
Oglej si celoten članek

S podpisom pogodbe je tako razkrita skrivnost, katera slovenska televizija bo predvajala največjo medijsko prireditev v Sloveniji.

Slovenski televizijski gledalci bodo Viktorje 2012 v živo lahko spremljali na komercialni televiziji Planet TV. Planet TV obljublja, da "bo gledalcem ponudil zabaven večer v družbi slovenskih zvezdnikov, pred prireditvijo si bodo gledalci lahko ogledali rdečo preprogo, po kateri se bodo v večernih toaletah sprehodili slovenski estradniki, kaj se bo dogajalo po uradni prireditvi, pa si bodo gledalci lahko ogledali v preostalih oddajah na Planet TV."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.