Vince Vaughn postal oče

Foto: Žurnal24 Zakonca sta povila prvorojenko. (Foto: Flynet)
Igralec Vince Vaughn se je z ženo Kylo Weber v soboto razveselil naraščaja.
Oglej si celoten članek

Igralec Vince Vaughn je postal oče. Njegova žena Kyla Weber je v soboto zjutraj v porodnišnici v Chicagu rodila zdravo deklico. Poimenovala sta jo Locklyn Kyla Vaughn.

"Starša sta presrečna, da se jima je rodila sladka mala deklica," je povedal prijatelj para.

Za Vincea je deklica prvi otrok. S kanadsko nepremičninsko agentko se je štiridesetletnik poročil januarja letos, julija pa sta oznanila Kylino nosečnost.

Rojstvo otroka si je Vince že dolgo želel. Lani je povedal, da je imel v karieri veliko sreče ter da si je prvič v življenju resnično zaželel družine in otrok.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.