Vir razkriva: To je razlog, da se kraljičin vnuk ločuje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ta teden je odjeknila vest, da se ločuje sin britanske princese Anne.
Oglej si celoten članek

Peter in Autumn Phillips sta ta teden sporočila, da se po 12 letih zakona ločujeta. "Odločitev, da se ločita in da si bosta skrbništvo nad hčerkama delila, sta sprejela po večmesečnih dogovarjanjih. Odločitev je sicer žalostna, a sprejela sta jo skupaj,“ je povedal njun predstavnik za stike z javnostmi.

O razlogih za konec zakona sta molčala, vir pa je sedaj razkril, kaj je botrovalo koncu ljubezni. "Resnica je, da sta zaradi službenih odgovornosti veliko časa preživela ločena drug od drugega. To ju je razdvojilo.“

Phillips, ki ne nosi kraljevega naziva, ker je njegova mama, princesa Anne, želela, da s sestro živita čim bolj normalno življenje, in Autumn sta že poleti o svoji nameri obvestila kraljico, ki jima je položila na srce, naj o vsem še enkrat dobro premislita. To sta tudi storila, a jima ljubezni žal ni uspelo rešiti. 

Par ima dve hčerki, stari sedem in devet let. Za zdaj bodo še živeli pod eno streho.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.