Višnjić bo gej

Foto: Žurnal24 Hrvaški igralec je podpisal pogodbo za vse tri dele Milleniuma. (Foto: Flynet)
Igralec Goran Višnjić, ki je zaslovel kot dr. Kovač v seriji Urgenca, bo v filmu Beginners zaigral mladega ljubimca starejšega moškega.
Oglej si celoten članek

Goran Višnjić bo v filmu Beginners igral skupaj z Ewanom McGregorjem in Christopherjem Plummerjem, igral pa bo ljubimca starejšega moškega, ki se pred smrtjo odloči družini priznati, da je homoseksualec.

Režiser filma je Mike Mills, ki je najbolj znan po komediji Palec moj najdražji. Ustvarjalci filma skrbno čuvajo podrobnosti vsebine. A vseeno je znano, da se bo v drami osrednji lik, ki ga igra McGregor, spopadel z dvema novostima v življenju. Prva je ta, da njegov oče (Plummer) umira za rakom in druga, da je oče gej.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.