Visok in udoben korak

Foto: S. Oliver superge Foto: Jello superge Foto: Deichman superge Foto: Diesel superge Foto: Guess superge Foto: Esprit superge Foto: Nike superge Foto: Stradivarius superge Foto: Pull&Bear superge
Superge s peto. Trend za športnike po duši.
Oglej si celoten članek

Superge s polno peto so trend, ki ga lahko vse pogosteje opazimo tudi na ulicah slovenskih mest. "Takšna obutev je ne glede na starost primerna za vse športnike po duši, ki imajo radi modna in športna oblačila," pravi slovenski oblikovalec čevljev Mitja Hojak (Mihoya).

Z oprijetim džinsom

Hojak takšne superge priporoča predvsem za čez dan: "Za dnevno toaleto in k oblačilom sproščenega videza, paziti moramo le na barvno usklajenost." Z njim se strinja tudi stilistka Olja Jelenc, ki dodaja, da je k tem čevljem najbolje obleči oprijete hlače iz džinsa ali pajkice. "Pri teh čevljih je najpomembneje, da so 'luštni' in ne preveliki," je dodala stilistka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.